Summa sidvisningar

måndag 23 april 2012

Fixardag!

Hejsan hej!

Idag har varit en sån där fixar dag. Jag började med att åka och hämta junioren och for sedan till min mamma. Där passade jag på att telefonera en hel del.
Först var jag tvungen att ringa till Posten, eftersom det kommer post till okänd adressat hem i min brevlåda. Det har varit otroligt irriterande eftersom brevlådan har varit halvfull med inkassokrav som inte ens är till oss. Men herren på andra sidan var trevlig och lovade att genast sluta med att skicka detta hem till mig. Perfekt! Guldstjärna till den noble herren.
Telefonsamtal två blev till vår fackman på jobbet eftersom jag behövde råd och hjälp i en fråga som var av mer komplicerad art. Men det löste sig galant det med.
Telefonsamtal tre blev med företagets planerare och löneadministratör då det visat sig att jag fått fel lön och fel schema, men även detta korrigerades.

Sen tog vi middagspaus och hade turen att bli bjudna på pizza och trevligt sällskap hos mommen. Där träffade vi även Annelie, en nyfunnen vän och bekantskap och jag hade riktigt roligt med en massa strunt prat och socialiserande. Efter många koppar kaffe och djupa filosofier så lyckades jag även få håret toppat! Perfekt!

Sen så for jag och junior hem. Där hade Xo hittat Mannens äggskal från hans morgonmacka och demolerat sönder dessa i småbitar tillsammans med en hushållsrulle. KUL! Inte, så det var bara att kasta ut katten, dammsuga och städa lite, då passade jag på att köra tvättmaskin, diskmaskin och bädda rent i sovrummet.

Imorgon ska jag och junior försöka få någon fason på hans rum (som just nu bara ser ut som kaos) och försöka vara lite tysta. Älskade Rickard jobbar dubbelpass denna vecka så av honom ser vi inte mycket.

Jag har även två samtal att ta hand om. Ett felfaktureringsärende och ett annat ärende av mer hälsoinriktad karaktär. Men det är lite så livet är. När jag har jobbat en massa så blir det mycket som får stå på paus. Men imorgon ska vi lägga in en högre växel. Med lite tur så kanske jag även hinner med en sväng på tippen med lite grejer som vi har rensat ut. I helgen byggde vi om våran soffa (!) och möblerade om vardagsrummet. Mysigt!

Nu har jag tänt lite ljus, lutat mig tillbaka i soffan och släppt in Xo.

10-4


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar